Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi hatırlamasına onay verir (adınız, diliniz evet da yaşadığınız havza kadar) ve size geliştirilmiş ve elan ferdî özellikler katkısızlar. Bu da siteyi kullanırken elan iyi bir deneyim yaşamanızı katkısızlar.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ait her detaya bileğindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin taçı aralık opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik düzen ile henüz kesif tasarruf esenlanabilir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin yalın ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Yapıda mevcut insanların güvenliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama altına alınmasında önemli bir rol oynar.

Dışarıdan girizgâhe munis bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli fakat yangın simultane dâhilen açılmalıdır (Antipanik mekanizma), deruneride kullanılacaksa antipanik pas sistemine vaziyet nazaran lüzum bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi sıfır kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın çabucak açılmamaktadır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın kapısı montajı temelli meraklı şekilde konstrüksiyonlması müstelzim ve imalatta tam şekilde ortaya çısoy üründe suç mimarilmaması gereken bir işçiliklemdir.

Kapının bediiyat strüktürsı ve istem edilen aksesuarların kullanmaı hediyeı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya güzel ve kolayca açılabilen mimariya sahiptir.

İlerleyen zamanda ise herkesin Yangın çıkış kapısı istanbul mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

Yangın Bapsı ivedili durumlarda binadan dışarı çıkış katkısızlamanın huzurı rabıta yangının diğer alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının yoklama şeşna kırmızıınması kolaylaşır ve daha bir araba pert vermesi önlenir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri etkili kızdırmae dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında muhakkak kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

CMD Maden; kaliteli ve itimatlı yangın kapıları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın eminği konusunda mütehassıs kadrosuyla Türkiye genelinde bakım vermektedir.

Report this wiki page