Benim yangın kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları dolayısıyla tercih edilmektedir. Geniş malzemeler beyninde, ötümsüz esir koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde ustalıklenmiş çelik ve sert bulunur.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve yaşantı kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili hâl anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya sadık birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları kucakin bu menteşelerin sağlıklı çallıkışması ve bapyı son kapatması gerekir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın bapları hassaten yangın sırasında mutlaka kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, benzeyen yahut yaylı menteşe ile vacip kapatma mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması gereken bir gayrı ilke ise güvenlik adına ihtiyaç mahsus şişen contalardır.

Hangi kuruluşlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk strüktürnın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, mimarinın kullanım dershaneı üzere faktörler keskin olmaktadır.

Birokkalı firma ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve yaşama güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

1 mm veya henüz kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok henüz uz ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabil bedelı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın hediyeı da 4000 TL den saksılamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı doğruca itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı ürkü Kol örgüsında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç duyulan bu aparat enikonu fonksiyonel ve harika olmalıdır.

Yangın bapsı nasıl bakım kuruluşlmalıdır? Yangın bapları nizamlı hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının emeklevselliğini ve yangın dayanıklılığını getirmek midein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrolör edilmesi, kapının hak bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağlıklı olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının muayene edilmesini mideerir. Başkaca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve çalışmaaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına Yangın kapısı istanbul dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page